Cozy Christmas Live!

Welkom bij Cozy Christmas Live!

Ervaar de magie van de feestdagen met een betoverend optreden dat elegantie en stijl combineert. Cozy Christmas Live is een unieke act die het beste van de kersttradities samenbrengt in een meeslepende en sfeervolle ervaring. Gehuld in een stijlvol pak betovert The Suited Singer het publiek met prachtige kerstnummers, waaronder de tijdloze klassiekers van onder andere Michael Bublé, Frank Sinatra, Elvis Presley en The Overtones.


Laat je betoveren door de fluweelzachte stem van The Suited Singer terwijl hij het podium betreedt en de hartverwarmende melodieën van "Silent Night" (Michael Bublé) en "Let it Snow, Let it Snow!" (Frank Sinatra) ten gehore brengt. Het is alsof je wordt meegevoerd naar een sprookjesachtige winterwereld waarin de sneeuwvlokken vallen en de kerstbomen schitteren.


Terwijl je geniet van de muziek, zul je merken dat je wordt ondergedompeld in "The Most Wonderful Time of the Year" (The Overtones), waarbij de warme en gezellige kerstsfeer tot leven komt. The Suited Singer brengt ook een eerbetoon aan de legendarische Elvis Presley met zijn eigen interpretatie van het tijdloze "White Christmas". En natuurlijk ontbreekt de vrolijke en aanstekelijke klanken van "Holly Jolly Christmas" (Michael Bublé) niet, waardoor je niet stil kunt blijven zitten.

Cozy Christmas Live is ideaal voor bedrijven die hun medewerkers willen trakteren op een onvergetelijke kerstbeleving, evenals voor kerstborrels en speciale kerstevenementen. De act kan worden aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van jouw gelegenheid, waardoor elk moment van de avond tot in de puntjes verzorgd is.


Laat de betovering van kerst tot leven komen met Cozy Christmas Live. Boek nu en creëer een feestelijke ambiance waarin je kunt genieten van de tijdloze kerstklassiekers die je hart zullen verwarmen.


*Standaard duur is 45 minuten en in naar wens uit te breiden. 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram